Support » Plugin: WordPress MU Domain Mapping » Same site different domain won't work right

  • Hey there, I’m having really wierd problem with the mapped domains. When there is a .com or .org mapped domain social sharing works but with a .fi end it shows the link to the childsite url.

    Another thing is that “Visit site” works on .com and .org domains but not on .fi ends (Doesn’t log out of admin straight).

    I have currently 2 excact same sites with themes and plugins on diffrent domains and this domain problem is happening.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-domain-mapping/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Ron Rennick

    (@wpmuguru)

    MultiSite Guru

    You would have to provide links to the actual sites so I can look at them.

    Hey there Ron, thanks for replying and sry for the wait. Problem with the social sharing seemed to come with the new Jetpack update that got many OG tags messed up since i’m using Yoast SEO at my sites.

    In sum wierd way i guess this also affected the cross domain cookie for awhile. Since i was able to hop between backend and frontend without logging out in .com and .org domains.

    Now it’s working like previously it was and it kicks out from the admin side if clicking “Visit site”.

    Plugin Author Ron Rennick

    (@wpmuguru)

    MultiSite Guru

    Glad you found what the issue was.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Same site different domain won't work right’ is closed to new replies.