CM Tooltip Glossary
[resolved] Same Glossary term works -randomly- only once on the same page (4 posts)

  1. masspamak
    Posted 2 years ago #

    It looks very strange, but the plugin -seems randomly, but persistantly- parses glossary terms on some posts and not on others

    post 1
    term 1 (it works)
    term 2 (it does not works)

    post 2
    term 1 (it does not works)
    term 2 (it works)

    I am asking myself how this is possible and how it works, because the terms are exactly the same, permalink are ok and it was working fine , it could be a plugin or -added- fuction conflict(?) In fact i have a function that change how Worpdress manage permalink (removing all the http stuff and point directly to the first directory (/) such as http://www.site.com/allpermlinkstarthere), but in any case my permalink to the glossary is in fact /glossary.

    Thanks ahead for the help


  2. masspamak
    Posted 2 years ago #

    The problem was a speical character in the Glossary, I did have update ALl post by clicking edit and then update. Something to do with encoding maybe. Really strange. Now it is "fixed" but it seem that encoding and special character can create minor bug.

  3. CM Plugins
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Any idea what was this char ?

  4. masspamak
    Posted 2 years ago #

    An underscore _

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • CM Tooltip Glossary
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic


No tags yet.