Support » Themes and Templates » Same Childtheme behave different in different blog

Same Childtheme behave different in different blog

  • Hi Guys,
    I need your help to solve a bad situation on my wordpress blog.
    I have a wpmu with a theme I made myselfe.
    I have also created the childtheme and I have cloned it in order to have different look and feel for each site of the network

    In the first moment worked perfectly, then, I tryed to delete some childtheme, create new childtheme with same code and different name and upload it.

    The sidebar look strange, it is not the one I have in the main blog.

    The same happened with a new blog of the network I have created today.
    The childtheme I have associated show same problem.

    I was wondering if there is any place where I can comparing setting from the site that works to the site doesn’t work. Database is too large to compare..

    Any clue?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hi guys,
    loking at mydomain.com/wp-admin/network/site-settings.php?update=updated&id=xy I found the theme have problems refers to the variable “Theme Mods Twentyeleven” = Serialized.

    I tryed to delet this row from the db and in fact it is not more visible in site-settings.php.

    However the problem persist.

    I think the problem is here because, the sidebar appear on the right is the thenty theme sidebar.

    Please help..

    did you ever solve your problem?

    I got a similar problem on a WordPress Network Install.


    Hi rbag.

    Yes I solved.
    I found the problem was caused because the sidebar was empty. I used put the widget in the wordpress theme code, but using the sidebar from the apparence view in as admin has solved my issue.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Same Childtheme behave different in different blog’ is closed to new replies.
Skip to toolbar