Support » Plugin: Essential Addons for Elementor » Sale / Stock Out Badge

  • Resolved willbode

    (@willbode)


    I am using the EA Product Grid block and This product (linked) “Plein Air #1” is out of stock but it doesn’t show the ribbon. I tried all the various preset styles but nothing shows up. Any ideas how to fix this?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Support Faria Aarin

    (@aarin)

    Hi @willbode,

    I’m sorry to hear that you’re facing this issue. It seems to be working fine from my end. Have a look: https://d.pr/gVNAq4

    Can you please try doing this following: To regenerate assets, you can go to wp-admin -> Essential Addons then, switch to the ‘Tools’ tab and hit the ‘Regenerate Assets’ button. Check out this screenshot: https://d.pr/i/OeGVUT

    Also, make sure to Regenerate Files from wp-admin -> Elementor -> Tools as well. Check out this screenshot: https://d.pr/i/23N5eb

    If the issue still persists, please try clearing your browser cache or try another browser too.

    Let me know how it goes.

    Thank you.

    Cassio

    (@cmcontato)

    Same problem here. In fact I had never seen the emblem appear, I’ve used it element on several websites and instalations.

    I would like to be able to configure the emblem, using tags, it can be togheter(top or bottom) to the product title, it would be better even on a project.

    Thread Starter willbode

    (@willbode)

    @aarin I have cleared all caches many times and regenerated files both for Elementor and EA. None of this works.. These are things I do on a regular basis. Your screen shots don’t help solve my issue. How about inspecting my page looking at the code and seeing why it is not working. As you can see from @cmcontato comment I am not the only one. Thanks for your attention to this issue.

    Will

    Plugin Support Faria Aarin

    (@aarin)

    Hello @willbode & @cmcontato,

    I’ve informed our dev team regarding this and they are investing the issue. Hopefully, you’ll find it fixed in our future update.

    Thank you for your patience.

    Thread Starter willbode

    (@willbode)

    @cmcontato Thank you!

    Thread Starter willbode

    (@willbode)

    Thank you @aarin!

    Plugin Support Faria Aarin

    (@aarin)

    Hi @willbode & @cmcontato,

    Our dev team has investigated the issue but couldn’t reproduce it. Could you please create a support ticket here with your website details so that we can investigate thoroughly and resolve this?

    Thank you.

    In moment we change the project.

    Other time I’ll back see this, thanks

    Thread Starter willbode

    (@willbode)

    @aarin I don’t get email updates on this forum even though I signed up. I finally just came back and checked as it still hasn’t been fixed. I have made my own sold badge to remedy this for the time being. I did submit a support ticket. Thanks

    Plugin Support Faria Aarin

    (@aarin)

    Hello @willbode,

    I see you’ve created a ticket. We’ll investigate the issue further and communicate to you through the ticket very soon.

    Thank you for your patience.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.