WordPress.org

Forums

Ryu
[resolved] Formatting not working (7 posts)

  1. bluhmpa
    Member
    Posted 1 year ago #

    Help,

    I'm trying to use the Ryu theme hosted by Media Temple, but the formatting for images is not working at all. I've already tried changing the php.ini file as per Media Temple's support by adding this into the code: allow_url_fopen = 1

    Nothing changed.

    I want my site to do everything that's displaying here: background color blocks, image clusters, etc.! Why is it so hard...
    http://ryudemo.wordpress.com/

  2. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    What are you trying to change? Themes generally do not look like demos until you have set them up.

    A link to your site would be relevant.

  3. bluhmpa
    Member
    Posted 1 year ago #

    btw, I followed this link from Media Temple to change my php.ini file:
    https://kb.mediatemple.net/questions/793/Why+is+allow_url_fopen+disabled+on+the+%28gs%29+Grid-Service%3F#gs

  4. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Why are you changing that file?

  5. bluhmpa
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here's my site with an "Image" formatted post (that's creating the large white fields around the bear image), and a "Gallery" formatted post (layout looks right but it has no background color)...

    http://wellhellodax.com/

  6. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I looked at the other thread so now I see what you are talking about - but as per the other thread, a server issue isn't really something we can help with - but are you using FTP? Have you asked Media Temple for help if the FTP isn't working?

  7. Did you manage to get this working - I see a brown background behind one of your image posts.

    If you wouldn't mind letting folks know how you solved the issue, it might help other people running into the same server problem in the future. Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic