Support » Plugin: Amazon Associates Link Builder » Rubbish doesn’t even work!

  • 1. The link to get a picture codes are wrong. Finally found it no where near same page it took me to.

    Finally connected ok.

    Able to search and add products and get the shortcodes.

    Nothing displays. I’m yet to have a single product show up on the posts.

    Not even worth it.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Probably an ISO layer 8 problem. 😉

    Funny that it’s working alright with thousands of others.

    hmm.. well…

    its definitely an issue with the actual plugin seeing most the reviews are 1 star ratings and many titled “doesn’t work” “trash” “conflicts”

    the shortcode shows up ok in the post edits, but nothing shows at all on the site pages. the amazon codes directly from amazon themselves (eg the banner or individual products and codes etc) – so its clearly this plugin.

    the API code and secret key is correct, it connected ok without and issue. Just does not display products

    In 99% of the cases troubles were caused by other plugins interfering somehow with the output of the AALB plugin or even entirely blocking it.

    And people rather tend to express their dissatisfaction with a product than praising one. Hence the seemingly bad average.

    Have you made sure that no other plugin is causing this result?

    Plugin Author Amazon Associates Link Builder

    (@amazonlinkbuilder)

    Dear @dragonwolf5589,

    The issue seems to be environment specific. We will surely assist you. May you please share the following details:

    1. Plugin version
    2. WordPress version
    3. PHP version
    4. Shortcode that you are using.
    5. Browser console error logs(if any)
    6. PHP error logs(if any)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Rubbish doesn’t even work!’ is closed to new replies.