Support » Plugin: rtMedia for WordPress, BuddyPress and bbPress » rtmedia_load_template() loads nothing

  • Diabolique

    (@diabolique)


    Hello

    If I use [rtmedia_gallery] shortode before rtmedia_load_template() then rtmedia_load_template() loads nothing, when I use [rtmedia_gallery] shortcode after rtmedia_load_template() then everything works fine. How to fix it?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Contributor Krupa

    (@krupajnanda)

    Hi @diabolique.

    I hope you are doing good!

    If I use [rtmedia_gallery] shortode before rtmedia_load_template() then rtmedia_load_template() loads nothing, when I use [rtmedia_gallery] shortcode after rtmedia_load_template() then everything works fine.

    The function rtmedia_load_template() imports necessary templets, so it’ll not work if the shortcode is executed before that. So the current implementation is as expected!

    Please let us know if you have any further queries!

    Have a nice day!
    Stay safe!

    Thanks,
    Krupa

    Thread Starter Diabolique

    (@diabolique)

    So how I can display left sidebar with rtmedia gallery and then rtmedia_load_template() on user profile in buddypress? There should be something similar to wp_reset_query().

    Plugin Contributor Krupa

    (@krupajnanda)

    Hi @diabolique,

    I hope you are doing good!

    Sorry for the delay in reply. I have forwarded this query to my team and they are looking into it.

    I will get back to you once I hear back from them!

    I really appreciate your patience!

    Have a nice day!

    Thanks,
    Krupa

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘rtmedia_load_template() loads nothing’ is closed to new replies.