WordPress.org

Forums

RSS problems (11 posts)

  1. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    Apparently my RSS 2.0 feeds (especially my Mozilla one) have date issues. Despite the date and time appearing right in my blog (posts have the correct date and time), some old posts in my RSS 2.0 feeds have a date of 1969!
    Here is an example:
    http://www.chrisgonyea.com/blog/wp-rss2.php?cat=3
    How can I fix this?

  2. Novakeo
    Member
    Posted 11 years ago #

    I have the same issues with the RSS feeds, some old posts have the date Wed, 31 Dec 1969 15:59:59 +0000. Also, have a problem with a slash being in the feeds where I have apostraphes in my posts.

  3. randybrown
    Member
    Posted 11 years ago #

    Also, why don't WP's RSS feed maintain accurate tag encoding? Why aren't links that appear in the original post also preserved in the RSS feed?

  4. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    *bump*

  5. Michael Heilemann
    Member
    Posted 11 years ago #

    *bump* (on the tag encoding issue)

  6. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    Anyone know what to do about this? I am lost, I have tried everything I can think of to get this to work :(

  7. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    No one seems to know the answer :(

  8. OperaManiac
    Member
    Posted 11 years ago #

    patience is a virtue. check the buglist on wiki. add it if it is missing.

  9. litlnemo
    Member
    Posted 10 years ago #

    I'm not having the date issue as far as I'm aware, but I am definitely seeing the tag encoding issue. In fact, this is not new to 1.2 -- I'm pretty sure the problem appeared in 1.0, because that's when I started seeing it in the posts syndicated to LiveJournal. I didn't report it then because I thought it was probably a LiveJournal issue, and it wasn't a high priority for me, but now I see that it definitely is coming from WP, not LJ.

  10. litlnemo
    Member
    Posted 10 years ago #

    Well, now I'm confused because I *do* see those tags in the RSS. I looked the other day and I swear they weren't there. ;) LJ appears to be grabbing the "description" part of the RSS instead of the "content:encoded"... any insight into this?

  11. Anson-Parker
    Member
    Posted 10 years ago #

    gmmktime and mktime - 2 otherwise nifty php commands - give errors when used on my server - fedora core2, runnin webmin install with php5.02.

    will try a fix from the php.net site.. has anyone tried to fix old funky dates with win_gmmktime? it works on test run thus far... will go live with it and see how it goes - adding it to the functions.php in the includes directory and replacing all the mktime/ gmmktime etc...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.