WordPress.org

Forums

rss problem (9 posts)

  1. rsvp2u
    Member
    Posted 6 years ago #

    i messed up rss somehow here:

    http://rickyschneider.com/blog

    any ideas how or where to fix?

    thanks!

  2. adamh
    Member
    Posted 6 years ago #

    Maybe you could describe the problem a bit more...

  3. rsvp2u
    Member
    Posted 6 years ago #

    well the rss function at this blog is not working at all, seems to just show this: Index of /blog/feed and then two links, Parent directory and wp-feed.php

    ???

    blog url:

    http://rickyschneider.com/blog

    supposed feed url:

    http://rickyschneider.com/blog/feed/

  4. rsvp2u
    Member
    Posted 6 years ago #

    bump

  5. henkholland
    Member
    Posted 6 years ago #

    I use

    <a href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" title="<?php _e('Live feed met RSS'); ?>">
    <img src="http://www.mozilla.org/images/feed-icon-14x14.png" alt="RSS Feed" title="RSS Feed" />
    </a>

    You use:

    <a href="feed:http://rickyschneider.com/blog/feed/">
    <img alt="grab our rss feed" src="http://rickyschneider.com/blog/wp-content/themes/studiopress/images/grabrss.gif"/>
    </a><code>in your underheader in ?</code>index.php

    I am not too savvy in this but your href looks a bit strange. But that is only about the button not working.

  6. rsvp2u
    Member
    Posted 6 years ago #

    yes i see what you mean about the code difference there but any idea how or what to change to fix?

    is it in settings somewhere or code?

  7. henkholland
    Member
    Posted 6 years ago #

    Probably in your header.php in your theme in the DIV Underheader. When not, than in index.php or home.php It is hard to tell from here because i do not know the theme you are using. Make a backup of any file first before attemting to change.

  8. rsvp2u
    Member
    Posted 6 years ago #

    Ok

    I checked header.php, index.php and home.php but dont see where this incorrect rss link is being generated, any other ideas?

    thanks

  9. henkholland
    Member
    Posted 6 years ago #

    Sorry pal; I would'nt know. You could start validating your site here: http://validator.w3.org/ Maybe that brings some answers.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.