WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] RSS issue: XML error: no element found at line 3, column 0

[Resolved] RSS issue: XML error: no element found at line 3, column 0

  • I have updated to 2.8.2 and ever since, the RSS feeds on the sidebar widget come up with the following error:

    RSS Error: XML error: no element found at line 3, column 0

    The feeds are valid, yet if I select the “Podcast” feed on the top-right of my page, I get a weird page (which I will give the first 4 lines below). If I refresh the page, the RSS shows up.

    I am going through the site to see what is causing this, but any up front thoughts would help.

    Thanks.
    http://www.geekazine.com

    HTTP/1.1 200 OK Date: Sun, 02 Aug 2009 17:02:08 GMT Server: Apache/1.3.39 (Unix) mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 PHP/4.4.7 FrontPage/5.0.2.2635.SR1.2 mod_ssl/2.8.30 OpenSSL/0.9.7a X-Powered-By: PHP/4.4.7 Content-Encoding: gzip Vary: Accept-Encoding,Cookie Expires: Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT X-Pingback: http://www.geekazine.com/xmlrpc.php ETag: “54e21b4b721d4abcc33290ca643254f5″ Cache-Control: no-cache, must-revalidate, max-age=0 Pragma: no-cache WP-Super-Cache: WP-Cache Keep-Alive: timeout=2, max=99 Connection: Keep-Alive Transfer-Encoding: chunked Content-Type: application/rss+xml; charset=”UTF-8” 6f79 �������

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] RSS issue: XML error: no element found at line 3, column 0’ is closed to new replies.
Skip to toolbar