Support » Fixing WordPress » RSS Issue – PLEASE Help…

  • consideringed

    (@consideringed)


    I’ve read a bunch in the forums and “manuals” and tweaked like crazy, and alas, days later I’m still unable to get the RSS feed of my posts to work. When you hover over the feed for posts link you see this – http://consideringeducation.net/?feed=rss2 – I don’t know what generates this particular link (I’ve sifted through a lot of code and can’t find where to change this), but the RSS link on my page doesn’t seem to look like most of the feed links that I see on other pages. I’m using the Connections theme and my messages to the coder of the theme have gone unanswered – maybe the theme has nothing to do with my problem? At any rate, whatever help anyone could offer would be most appreciated – the URL is http://consideringeducation.net

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Kafkaesqui

    (@kafkaesqui)

    You’ve run into a bug that appeared with 1.5.1:

    http://trac.wordpress.org/ticket/1323

    There are some instructions there on how to fix it manually, but your best option is to upgrade to the most current version (1.5.1.2).

    consideringed

    (@consideringed)

    I was able to find a “fixed” version of the wp-blog-header.php file and once I uploaded that file – voila! Thanks for the tip – most appreciated.

    Moderator James Huff

    (@macmanx)

    Still, you should upgrade to v1.5.1.2 as there have been plenty of fixes since v1.5.1, including one security fix.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘RSS Issue – PLEASE Help…’ is closed to new replies.