Support » Fixing WordPress » RSS – get HTTP headers but no content

  • Resolved chrissearle

    (@chrissearle)


    Testing the feeds – I just don’t seem to be getting any content – here’s a transcript (have tried in browser, with the perl LWP GET script, in an RSS reader and here with telnet):


    telnet www.chrissearle.org 80
    Trying 217.8.135.183...
    Connected to www.chrissearle.org.
    Escape character is '^]'.
    GET /wp-rss2.php HTTP/1.1
    Host: www.chrissearle.org

    HTTP/1.1 304 Not Modified
    Date: Mon, 20 Jun 2005 21:08:15 GMT
    Server: Apache/2.0.54 (Debian GNU/Linux) DAV/2 SVN/1.1.4 mod_jk2/2.0.4 PHP/4.3.1
    0-15 mod_ssl/2.0.54 OpenSSL/0.9.7e mod_perl/1.999.21 Perl/v5.8.4
    ETag: "c22f1bdaaebfe0455ceebcd563350ddb"

    and that’s it – no content.

    This started by looking at the permalink redirects – /feed/rss2 will redir to index.php?&feed=rss2 – and if you follow it thru wp-feed.php you end up (as far as I can see) in the different wp-feedname.php files – here wp-rss2.php.

    None of the feed types (rss2, rss, atom etc) seem to be working – and I’ve no idea why :/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • masquerade

    (@masquerade)

    You are seeing a bug in 1.5.1[.1] most likely, upgrade your install.

    chrissearle

    (@chrissearle)

    Yep – that was it – time to go find out why I didn’t spot .2 release 🙂

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘RSS – get HTTP headers but no content’ is closed to new replies.