WordPress.org

Forums

rss feeds not working on my site (5 posts)

  1. Dr Tester
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi
    I'm in the middle of setting up my site and for some reason i cannot get the rss to work,
    I'm not that familiar with wordpress but i have tried both the rss and the kb rss reader, from the widgets panel,

    But my feeds are not displaying, all i get is an error
    "An error has occurred; the feed is probably down. Try again later"

    The feed in question is not down, and the error is not that descriptive

    The simple rss feed (one that came with wordpress) tells me
    "RSS Error: XML error: not well-formed (invalid token) at line 1, column 3"

    What could be the problem?

    Here is a link to my site and the problem, (though its still under heavy design)
    http://www.cheaper.com

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Sounds like the feed that you are trying to pull is broken/malformed. Under those circumstances, there's very little you can do except contact the site owners.

  3. kmessinger
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    I guess you fixed it. Looks fine in IE8.

  4. Dr Tester
    Member
    Posted 5 years ago #

    no, its still not working,
    if i visit the actual feed, when not pasted in the rss reader that works, but in wordpress it does not work

  5. Dr Tester
    Member
    Posted 5 years ago #

    an update
    seems that my version wordpress 2.9.1 is to blame

    Dowload the following file and overwrite your wp-includes/http.php file

    http://core.trac.wordpress.org/export/11450/trunk/wp-includes/http.php

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags