RSS feed returning a 404 error? (6 posts)

  1. paulrichardcook
    Posted 6 years ago #

    I'm having trouble with the RSS feed for the site that I run. The feed is recognized by Internet Explorer, Firefox, etc. but when you actually click on the RSS icon, the user is redirected to a 404 error.

    The feed is hosted at http://www.domain.com/rss/ (ignore the bare formatting - it gets run through CSS)...

    http://www.domain.com/rss/feed is where the feed would usually be...

    http://www.domain.com/feed/ is where the 404 error appears. Note that the WordPress install directory "/rss/" is no longer present in the url.

  2. paulrichardcook
    Posted 6 years ago #


  3. paulrichardcook
    Posted 6 years ago #

    Okay - I've just upgraded to version 2.7.1 (manually) and still have the problem.

    What gives?


  4. atalekar
    Posted 6 years ago #


    I am having the same issue, and it broke all of sudden for me. I will update this post if I find a solution. Meanwhile run you feed through feedvalidate site, for I get 403 forbiddent access.


    Update this post if you find the solution as well.

  5. paulrichardcook
    Posted 6 years ago #

    The validator simply returns a 404 error for the feed url.

    However, I have noticed something odd. I have multiple WordPress installations on the same server, and their feed urls are formatted quite differently than my problem site.

    Here's what their url looks like: http://www.domain.com/rss/?feed=rss2

    My problem site doesn't have the "?feed=rss2" at all, which is the likely culprit for the 404 error. There must be something wrong with a config file somewhere. I've got no idea where to look however.

  6. dandr69
    Posted 6 years ago #

    I have the same issue, tryied to upgrade, change the theme, all sorts of stuff. It didnt work.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic