WordPress.org

Forums

RSS Feed Problem (9 posts)

  1. JustKat
    Member
    Posted 9 years ago #

    Apparently my RSS feed hasn't been working for quite some time. I upgraded WordPress thinking that might help, but I get a 'page not found' error.

    I did read through the forums but haven't been able to figure out what to do, so I'll need RSS Instructions for Dummies, please.

    http://www.katsstuff.com is the site.

    Thanks in advance.

  2. anthonymcg
    Member
    Posted 9 years ago #

    Does the wp-rss2.php file exist in your blog directory? It's coming up as 404

  3. JustKat
    Member
    Posted 9 years ago #

    Yes, it does.

  4. JustKat
    Member
    Posted 9 years ago #

    I contacted my web hosting service on this issue as well and their reply was:

    "It seems to be only the rss page not working for some reason. All the other php pages loading up fine. Did you try to call support from wordpress on the issue?"

    Also, using an RSS check I get:

    "Sorry! There was an error: Can't get the address of "validationErrors" because the table doesn't have an object with that name.

    The error was detected by Frontier 9.0 in mainResponder.respond. Webmaster: dave@userland.com. Time: Sun, 15 Jan 2006 14:21:00 GMT."

  5. JustKat
    Member
    Posted 9 years ago #

    I wound up doing a reinstall and removing feed: from my sidebar or footer (depending on the case - I have three blogs).

    The feeds appear to be working.

  6. JustKat
    Member
    Posted 9 years ago #

    Well, I spoke too soon. The feeds are not working. Using Bloglines I can see old posts for my sites but no new ones.

    This is so frustrating.

    Incidentally, the rss feed for this thread doesn't work either.

  7. JustKat
    Member
    Posted 9 years ago #

    My reinstall did work. Bloglines was just down.

  8. soundbox
    Member
    Posted 9 years ago #

    I am having a problem with my feed too. I have searched everywhere for a solution including the esoteric solution of deleting a semi-colon in the wp-rss2 file...

    I am trying to get Feedburner to pick up my podcast (at http://wineindustryreport.finewinepress.com)

    the Rss feed is fine - but it doesn't show what it should. The rss2 feed has some parsing problem and I have no idea how to fix it (no, no blank lines in the index file)...

    Should I have posted this somewhere else? If so, sorry.

    Thanks for any help

  9. soundbox
    Member
    Posted 9 years ago #

    OK-sorted. Reinstalled the wp-rss files. Check the validator and took out some controversial tagging. Trial and error... slowbut sure...
    soundbox

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags