WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » RSS feed not working for WP blog

RSS feed not working for WP blog

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The feed seems to work. Do you have any posts in /editorials/feed/ ? Post something and see if it works.

    HI Krishna,

    2 weeks later, I still have the issue, ie, I actually have no feed at

    http://www.sanfranciscoconsult.com/editorials/feed/

    I have hundreds of articles posted there regularly however and the feed used to work a few months ago I’m sure.

    I’m not sure what to do at the http://www.sanfranciscoconsult.com/editorials site level?

    The feed is actually there. I tried a few times and got it working.

    You may try the following:
    1. Deactivate plugins and try to access the feed
    2. Revert temporarily to Twenty Twelve theme and see if the feed works
    3. Check your feed settings. Reset it to show full text, save and see if it works.

    The basic problem seems to be that you might have edited your theme files and committed some mistakes. Try to reinstall your current theme from a freshly downloaded copy. Do not edit it. For modifications, create a Child Theme and then customize/ modify.

    Thanks Krishna, I’mn finally back to looking into this and I tried deactivating one plug in I suspected: MultiFeed Reader, but this has no impact.
    I can deactivate all plugins but I’m afraid of losing a lot of data for good on the blog in so doing.
    I don’t recall playing with the theme and cannot revert back to TwentyTen without losing all modifications, obviously…
    So I’m stuck for now, but thanks.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘RSS feed not working for WP blog’ is closed to new replies.
Skip to toolbar