WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] RSS Feed Not Working

[Resolved] RSS Feed Not Working

  • pleatedjeans
    Member

    @pleatedjeans

    Hi, just noticed my RSS feed is not working through Google Reader. Based on the date of the last posts to hit the feed, it seems to coincide with the date that I updated to WordPress 3.1 (updated to 3.1.1 today…still no change). Any ideas on how to fix the issue would be much appreciated.

    my site: http://pleated-jeans.com/
    feed: http://pleated-jeans.com/feed/

    I checked validation, but I’m not sure whether it indicates the issue or not (I am not that familiar with coding, unfortunately):

    http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fpleated-jeans.com%2Ffeed%2F

    Also, this may be unrelated, but a viewer has informed me that when he clicks the “Older Posts” link on the bottom of my homepage it takes him to posts dated 3/24 (despite there being numerous posts between the most recent front page posts and the 3/24 posts). I wouldn’t think this would be related to the rss feed at all, but 3/24 happens to be the date I updated WordPress.

    Thanks.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • esmi
    Forum Moderator

    @esmi

    Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the Twenty Ten theme to rule out any theme-specific problems.

    resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    pleatedjeans
    Member

    @pleatedjeans

    looks like it was the Google XML Sitemaps plugin. Problem resolved…thanks esmi!

    esmi
    Forum Moderator

    @esmi

    Glad I could help. 🙂

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] RSS Feed Not Working’ is closed to new replies.