Support » Fixing WordPress » RSS Feed not working

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • bump

    anyone have a solution?

    I recently installed wp 2.6.3 and I’m in the midst of setting it up – I am hosted by GoDaddy and they have check to validate that the server is working properly – I attempted to validate my feed with feedburner and was informed that they where receiving a server error of 404.

    How can this be fixed?

    I recently installed wp 2.6.3 and I’m in the midst of setting it up – I am hosted by GoDaddy and they have check to validate that the server is working properly – I attempted to validate my feed with feedburner and was informed that they where receiving a server error of 404.

    How can this be fixed?

    Feed Validator gave the following results

    # <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>
    # <rss version=”2.0″
    # xmlns:content=”http://purl.org/rss/1.0/modules/content/”
    # xmlns:wfw=”http://wellformedweb.org/CommentAPI/”
    # xmlns:dc=”http://purl.org/dc/elements/1.1/”
    # xmlns:atom=”http://www.w3.org/2005/Atom”
    # >
    #
    # <channel>
    # <title>Own It….</title>
    # <atom:link href=”http://phronesisinc.net/feed/” rel=”self” type=”application/rss+xml” />
    # <link>http://phronesisinc.net</link&gt;
    # <description>Taking Pride In Claiming Your Due</description>
    # <pubDate>Sat, 15 Nov 2008 21:58:50 +0000</pubDate>
    # <generator>http://wordpress.org/?v=2.6.3</generator&gt;
    # <language>en</language>
    # </channel>
    # </rss>

    interesting, I am hosted by hostmonster which I believe is a godaddy provider as well..wonder if this is something larger as it just started to happen on my end after months of no issues.

    any news?
    im getting 404 with godaddy too when trying to validate my rss

    I think my problem is a bit different as I am not hosting with godaddy. But after I upgraded to 2.7 my feedburner feeds are not working. When i click on my feedburner feed link it feedburner shows me this>>>

    Bang! Kapowww! Krakkk!
    (FeedBurner encountered an error while trying to bring you this feed and is now keeping its head down. Details follow.)

    Feed Address: http://feeds.feedburner.com/symbiansmartphones

    HTTP Error Code: 500

    Detail: There was a problem retrieving the feed: com.burningdoor.rsspp.resource.impl.HttpConnectionException: Error getting URL: 404 – Not Found

    end

    What am I supposed to do now? Pls help everything else with my blog is working fine I just need to fix this prob.

    i have the exact same problem, I’ve disabled all my plugins and accessed my original rss (not the feed burner one) just fine, but when i try to validate it im getting 404 erros

    my original rss feed page not found

    first I thought it might be a feedburner problem but now I m sure its a my original feeds problem. What do I do pls help ASAP.

    my main problem with rss feed is>>>>

    Warning: Unterminated comment starting line 1137 in /home/symbians/public_html/wp-includes/functions.php on line 1137

    Fatal error: Call to undefined function require_wp_db() in /home/symbians/public_html/wp-settings.php on line 242

    im getting 404 when i try to validate my feed, but i can see it if i access the feed url

    BlackMamba88, i see that your feed:
    http://feeds.feedburner.com/symbiansmartphones
    is fixed now. how did you fixed it?

    shasoosh…as I am just a beginer I didn’t know this simple fact that for feed my blog needs at least 1 post. My blog was under construction and I didn’t post anything and deleted the hello world thats y feed wasn’t working. So, I added a test post to see what happens and feed is working again. My problem was silly so I guess my solution is not going to help u shasoosh. But I know how you feeling. Wish you get it fixed soon.

    Same problem here–it also happened after I update to 2.7.

    Were any of you able to resolve it?

    Thanks!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • The topic ‘RSS Feed not working’ is closed to new replies.