Support » How-To and Troubleshooting » RSS feed not updating

RSS feed not updating

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hi,

    Check with these options:

    -> Upgrade your wordpress to the latest version
    -> disable all the plugins and enable it one by one to find out the culprit.
    -> Remove all unwanted code from htaccess.


    Shane G.

    Thanks. I am using the latest version of WordPress.

    I think I found the problem. As soon as I disable the Feedsmith plugin, it works fine. So for some reason Feedsmith is blocking my recent posts.

    If anyone has my problem, try disabling Feedsmith. I wonder why it’s doing this.

    Thanks again. 🙂

    Interestingly, Feedsmith’s site gives a 404 as of now: http://www.feedburner.com/fb/a/help/wordpress_quickstart



    Thanks for this thread – I’m seeing the same issue after upgrading from 2.8.1 to 2.8.4.

    My feed has been functioning with no problems for a few years through WP and FeedBurner. But a couple weeks ago I upgraded to WP 2.8.4 (from 2.8.1) and now although I have two new posts on my home page (http://www.softwarebyrob.com) they are not appearing in my feed (http://feeds.feedburner.com/SoftwareByRob).

    I have re-synched the feed, I have disabled the FeedSmith plugin, and I have disabled all of my plugins but nothing has any effect. Note: since then I have re-enabled them.

    I’m also confused by the fact that this URL should be my RSS feed source: http://www.softwarebyrob.com/rss2, but even when I disable the FeedSmith plugin, when I hit http://www.softwarebyrob.com/rss2 it still takes me to FeedBurner. I can’t figure out any way to keep FeedBurner from redirecting my feed (I’ve even gone and looked in .htaccess and there’s nothing fishy in there).

    At this point, after 3 hours of troubleshooting, I am throwing up my hands. Any help is greatly appreciated.

    BTW – I just upgraded to WP 2.8.5 a few minutes ago and that doesn’t help. I also confirmed I have the latest version of the FeedSmith plugin.



    Wow, finally fixed it. I went into FeedBurner and changed the “source” URL for my feed from:




    And everything works now.

    My best guess is that the /rss2 format has been deprecated. Things that would have been good to know 5 hours ago when I started troubleshooting.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘RSS feed not updating’ is closed to new replies.