Support » Plugin: My Calendar » RSS feed link doesn't work

  • Resolved ctpweb

    (@ctpweb)


    Hi,

    I have my calendar version 2.4.0 and in the settings I set to display the rss subscribe option. When I click the link I get a page not found 404 error.

    I use the plugin on xenturion.be. The feed url is xenturion.be/feed/my-calendar-rss

    Any idea what is going wrong?

    http://wordpress.org/extend/plugins/my-calendar/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 24 total)
  • Plugin Author Joe Dolson

    (@joedolson)

    You should re-save your permalink structure. It probably needs refreshing to be aware that you’ve enabled that feature.

    ctpweb

    (@ctpweb)

    Indeed, that was the issue, thanks! However, I now see the rss feed for the calendar, but no events show up…

    You can check it here: xenturion.be/feed/my-calendar-rss

    Plugin Author Joe Dolson

    (@joedolson)

    That appears to be showing events to me; it definitely has a number of events. Are you still seeing this issue?

    ctpweb

    (@ctpweb)

    ctpweb

    (@ctpweb)

    Any news?

    Plugin Author Joe Dolson

    (@joedolson)

    Your feed has some bad data in it that’s triggering a problem.

    PMBOK<sup>®</sup> Guide (E) – 3/3

    In general, the ‘registered’ character seems to be causing problems. I can look at this, to see what I can do. How do you enter that data?

    -Joe

    ctpweb

    (@ctpweb)

    I see, I manually enter the html code. Can I change something in the code maybe?

    Plugin Author Joe Dolson

    (@joedolson)

    Do you enter an entity-encoded string for the character, or are you entering a raw character?

    ctpweb

    (@ctpweb)

    I just enter the html code in the title field, manually like this:

    PMBOK<sup>®</sup> Guide (E) - 2/3

    ctpweb

    (@ctpweb)

    is there something you can do about it? tomorrow i will need a functioning rss feed for the calendar

    ctpweb

    (@ctpweb)

    any news?

    Plugin Author Joe Dolson

    (@joedolson)

    I’ve been out of town the last week, and haven’t been able to look into this in any way. What have you done to experiment?

    Have you tried removing the registration marks to see what the result is? That would help to isolate the issue.

    ctpweb

    (@ctpweb)

    Hi Joe, I removed the <sup>®</sup> tags. You can see the calendar on the site: xenturion.be. The feed is still not working 🙁

    xenturion.be/feed/my-calendar-rss

    Do I need to reindex the events or something?

    ctpweb

    (@ctpweb)

    I’m sorry, I just did a hard refresh and they all show up now! Awesome

    ctpweb

    (@ctpweb)

    would there be a solution so I can add the <sup>®</sup>?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 24 total)
  • The topic ‘RSS feed link doesn't work’ is closed to new replies.