WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Rss feed

[Resolved] Rss feed

  • abonnefoy
    Member

    @abonnefoy

    Hello,

    I just installed latest version of piwigo. Feed are not working because of syntax error in XML;
    I’m not sure exactly what firefox don’t like.
    maybe this :

    <!== *** PiwigoPress Getmode =  *** ==>
    
    		<!== *** PiwigoPress Getmode =  *** ==>

    or maybe something else like :

    </div></div><!-- PiwigoPress Ended --></p>
    ]]></c

    thanks a lot for help,

    regards

    antoine

    http://wordpress.org/extend/plugins/piwigopress/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author vpiwigo
    Member

    @vpiwigo

    Could I have a link to your blog, and to your gallery ?
    Thanks.
    Vincent

    Plugin Author vpiwigo
    Member

    @vpiwigo

    I found a case.
    But I don’t understand why the WordPress RSS feed received these lines.
    I expect to provide a cleaned solution in few days.
    Just same time to understand the cause.

    abonnefoy
    Member

    @abonnefoy

    Hello,

    thanks for this feedback.

    it’s maybe enough to replace the = (equal marck) by – (minus).
    equal aren’t a valid marker for html comments..

    Do you still need my blog url to test?

    thanks
    antoine

    Plugin Author vpiwigo
    Member

    @vpiwigo

    Solved by PiwigoPress 2.23

    abonnefoy
    Member

    @abonnefoy

    Perfect. it’s working. Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Rss feed’ is closed to new replies.