[resolved] RSS Category Feeds Broken After Domain Change (4 posts)

  1. paxtonsgate
    Posted 4 years ago #

    Just started a WP site using the Solostream's WP Clear theme a few days ago. I decided to change my domain and went through the process with HostGator. Everything went fine except my category feeds are broken. My site can be found at http://www.ecoanchornyc.com. I updated my feedburner account as well as deactivating the theme and loading it up again. I also deleted the theme all together and reinstalled it thinking I'd start up with default setting but the old site pages came up. I emptied my cache thinking that would help and it didn't. I also spent over 2hours online working with my HostGator and their techs couldn't help. What should I do to resolve this issue? Again the main RSS feed for all posts works fine. Its the category feeds that are broken.

  2. Try resaving your permalinks.

  3. paxtonsgate
    Posted 4 years ago #

    Thank you so much Ipstenu. Your the best. Works perfectly now.

  4. trinityavatar
    Posted 3 years ago #

    I'm so envious that that worked for you! I've got the same issue here, but Permalinks didn't fix it.

    I've been searching like mad but can't find a fix. I keep getting a 404 when I try to subscribe to my rss and I've got lots of posts up there. Before I switched my site from .net to .com it was working. Now it's not and I'm at my wits end... any pointers would be greatly appreciated!

    Thanks in advance!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic