Support » Plugin: WP RSS Multi Importer » ’ or ' (single quotation not displaying)

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 27 total)
  • Anam

    (@enam33gmailcom)

    Sorry, Correct feed link is:
    http://lifescientist.com.au/feed.rss

    Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    go into the excerpt_functions.php file and find the CleanHTML function…then add this line to that function

    $content=str_replace("»", "'", $content);
    Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    or change that from raquo, to rsquo

    Anam

    (@enam33gmailcom)

    Thank You Allen for your reply. I have changed the code in excerpt_functions.php. However, Title still displaying the
    ’

    I have taken a screenshot for you.
    http://tinypic.com/r/345bf3n/6

    Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    Ok. Then are you using shortcode or feed to post?

    Anam

    (@enam33gmailcom)

    That’s right.

    Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    Which one? Feed to post OR shortcode?

    Anam

    (@enam33gmailcom)

    I have used shortcode.

    Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    ok..then which template is this as the change would need to be made to the template…are you, for example, using the default template?

    I can’t get the plugin to work again… It will not import into a post.

    http://nmsm.co.uk/category/blog/feed

    It does work on some feeds. I know 123reg screwed up my DNS settings a couple of days ago but its just not working.

    Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    well, not sure sure what’s going on since you can see this is working fine here

    Katie Jaworski

    Again, this is the shortcode (so it’s not importing into a post – that would be the Feed to Post option)

    Anam

    (@enam33gmailcom)

    I am currently using default template. If possible please give code change for the regular template as well.

    Thanks,
    Anam

    I am confused… one domain its working the other domain its not.

    Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    you need to go into the template and where you see this:

    $items["mytitle"]

    change to this

    CleanHTML($items["mytitle"])

    default.php in the plugin folder?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 27 total)
  • The topic ‘’ or ' (single quotation not displaying)’ is closed to new replies.