Support » Installing WordPress » right menu problems

  • Hello

    I installed wordpress on 2 differ servers and running into the same problems…you can see the problem here in the right menu area http://www.publicwall.com all the ( >> ) are missing and I can barely read the links ? Nothing has been modified. Any ideas !

    Thanks

    Jeff

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • I’m seeing your » just fine. The links display normally…. this is on FF1.0.2.

    Ah….just checked using mozilla and it looks fine but it really looks bad on IE….anyway to fix this ?

    Thanks

    Jeff

    That’s pretty much just vanilla Kubrick (default) isn’t it? Can’t understand why it’s not happy in IE, the default generally displays just fine in whatever browser…. taking a look –

    In IE your links look fine, but the » doesn’t show. You may have to tweak the li settings in the css. I don’t use Kubrick so no idea where to tell you to start really, sorry!

    I have an absolutely NOT modified (as is) downloaded Deafult on my testblog and it does not display the >> stuff in IE. So this might be the “deafult” behaviour 😉

    Yeah, as far as I know Internet Explorer doesn’t understand the CSS element that changes the list thingy i.e the >> (if you look in the css the element is called li:before).

    There are ways to make internet explorer display at least some sort of bullet (the little black circle) by adding some stuff to the CSS file. If you want to know how to do that then tell me and I’ll paste some code.

    Rob

    The default borked in IE moshu ? Surely not 🙂

    Nope, not borked. It’s just that supposedly IE doesn’t understand/read the unicode characters in the default stylsheet

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘right menu problems’ is closed to new replies.