WordPress.org

Forums

[resolved] Right hand side of posts hidden (13 posts)

  1. weareran
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi, wonder if someone can help me.

    I have installed the lightword theme - everything is great apart from the text in my posts being "cut off" over on the right hand side near the sidebar. It doesn't seem to be much, but maybe half the final word on the line? I tried various settings with margins and padding but can't find a solution.

    Also tried reinstating the default stylesheet to see if that helped but the problem persisted - I can't seem to pull the text area back so that the end of the lines is not hidden.

    Any suggestions would be appreciated.

    Thanks.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Site url?

  3. weareran
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi esmi,

    Site url is http://www.wearerangers.com

    Thanks for any help you can provide.

  4. Peter Boosten
    Member
    Posted 5 years ago #

    I cannot detect any text being cut off. What browser are you using?

    Peter

  5. weareran
    Member
    Posted 5 years ago #

    I am using Mozilla Firefox 3.5.2

    Just checked in IE and that shows the sidebar's text overlapping into the main content area. Maybe that is causing the problem.

  6. Peter Boosten
    Member
    Posted 5 years ago #

    I see this, is that what you see as well?

    Peter

  7. weareran
    Member
    Posted 5 years ago #

    pboosten, this is what I see in Firefox.

    And this is what I see in IE, where you see the sidebar links moving back into the main content area.

  8. Peter Boosten
    Member
    Posted 5 years ago #

    The link requires some kind of authentication, so I cannot see.

    Peter

  9. weareran
    Member
    Posted 5 years ago #

    Sorry, I will use imageshack for speed!

    Firefox

    Internet Explorer

  10. Peter Boosten
    Member
    Posted 5 years ago #

    I see it now, tried with IE8. The funniest thing however is that if you switch to compatibility mode, the site displays correct.

    Try giving the content-body id (which really should be a class) an explicit width as well.

    The sidebar is pushed to the left, probably because it hasn't enough room to the right.

    edit: I missed the width tag... sorry. I'll start all over again.

    Peter

  11. weareran
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi Peter,

    I seem to have found the correct setting for the main content body width, you should see it as okay now.

    I just have to resolve the IE sidebar issue now. Trial and error I guess. :)

    Thanks for your help.

    Greg

  12. weareran
    Member
    Posted 5 years ago #

    ps, the setting I changed for anyone in future searches was

    /* CONTENT */
    
    .hentry{min-height:150px;height:auto!important;width:545px;margin-bottom:1em;}

    ie, the width:545px part.

  13. mawdizzle
    Member
    Posted 5 years ago #

    weareran,

    I have the same problem on the left hand side but only on the two posts at the very bottom of my site. Do you think this is the same thing? Do you mind taking a look? http://www.mawdizzle.com I'm using WordPress 2.8.4 and Internet Explorer 6.0.

    Thank you,
    Maw

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags