Support » Plugin: LiteSpeed Cache » Revolution Slider is breaking

  • Resolved andrew55

    (@andrew55)


    When lazy load is enabled, the background of the slides (Revolution Slider) are dark gray. And it’s not the background set by the slider.

    I’ve unsuccessfully combed through the code to try to find a css class (to enter into media excludes in litespeed plugin). This is a new issue as both worked together fine for a while.

    On the included page, you can find slider by search for “University & Governmental Studies”

    Any suggestions on how to resolved this? Thanks for any help.

    • This topic was modified 10 months ago by andrew55.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Thread Starter andrew55

    (@andrew55)

    Oddly, I tried to also enable lazy loading in the rev slider plugin, and now the dark gray background (on slider) is gone. So it’s kindof fixed for now. So lazy loading is turned on in litespeed, and in rev slider at same time (which doesn’t seem right to me). Anyway, for years it’s been tough to rev slider to work with litespeed – it’s such a popular plugin and it would be great to see some type of documentation on how to make these 2 work together.

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    duly noted.

    you could also consider to exclude the rev slider’s class name from LSCWP’s lazyload

    Best regards,

    Thread Starter andrew55

    (@andrew55)

    @qtwrk thanks for the reply. I did try to exclude with slider’s class name, but I couldn’t seem to find the correct class.

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    I think it should be rev-slidebg tp-rs-img rs-lazyload , use any one of them ought do it

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    I’m going to mark this topic “Resolved”, due to lack of activity.

    If you still need help, please feel free to re-open it.

    When re-open it, please also change the topic status to “not solved”

    Best regards,

    Thread Starter andrew55

    (@andrew55)

    I just wanted to confirm your fix (adding those specific classes) did work. Thank you very much.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Revolution Slider is breaking’ is closed to new replies.