Support » Plugin: Virtual Reviews for WooCommerce » Reviews added but not reflected

  • If you see here it says 0 reviews. if you scroll down though you can see there are reviews.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 30 total)
  • Hi qylie,

    Thank you for letting us to know your problem,

    Please update the newest version then remove all the old fake reviews and add it again to solve your problem.

    Best regards,

    Thread Starter qylie

    (@qylie)

    Same issue: https://amessylife.com/product/the-planets-and-the-solar-system/

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by qylie.

    Hi,

    Please try our latest update today and let us know the result. Thank you1

    Best regards,

    I tested it and i got the same problems as qylie (@qylie) but after your latest update it’s fixed the problem;)

    Regards,

    Hi Vibaspc,

    Thank you for your confirmation.

    Best regards,

    Thread Starter qylie

    (@qylie)

    Things are working now!!! YIPPPPPY!!

    THANKS!

    Phil

    (@magicfilou)

    Hi

    Just installed the last version and still seeing (0) after “reviews” … πŸ™

    Phil

    (@magicfilou)

    I found a way to fix this bug … it’s a HUGE one … Search console detect reviews but as the reviewcounter says 0 .. it’s not logic so RED ALERT (Should sounds suspicious for GG … and he can punish us for this practice ^^ :-/ )

    After adding 4 reviews to all my products … I’ve made a try changing to one review the:

    comment by admin

    by

    e.g: dvdgdfgrdgsdf@fggfdsga.com

    and it’s working fine .. then the reviewcounter value reflect all reviews for this product and no RED alert in console
    As I’m a WPML user I need to do it to each language :((((((

    I have for now 500 products in 3 langs so I need to make this fix manually to 1500 products >_< … NO WAY!!!!

    You should find the way to change the “comment by admin” by an exotic fake email address and all will working fine

    Hope you will be able to fix that ASAP πŸ™‚
    Thanks in advance

    Phil

    (@magicfilou)

    Ok check below how to fix this issue

    Change all ” comment by admin ” by e.g: whatuwant@whatuwant.com

    \woo-virtual-reviews\includes\add-multi-reviews.php (2 hits)
    Line 140: ‘comment_author_email’ => ‘comment by admin’,
    Line 382: ‘comment_author_email’ => ‘comment by admin’,
    \woo-virtual-reviews\includes\class-add-custom-review.php (1 hit)
    Line 20: ‘comment_author_email’ => ‘comment by admin’,
    \woo-virtual-reviews\includes\class-add-multi-comment.php (1 hit)
    Line 105: ‘comment_author_email’ => ‘comment by admin’,

    You will need to do it again after each update if the core plugin is not updated for this bug

    So after theses modifications I’ve generated 1 new review to all products so I don’t need to delete old ones

    Phil

    (@magicfilou)

    In fact, sounds like is not THE solution … is not working all the time πŸ™

    Phil

    (@magicfilou)

    Hi

    @mivtt @rosenguyen Could you kindly fix this big issue … the GG console gives error if the review_count is 0 πŸ™
    so … till now your good plugin is useless :(((

    Thanks in advance

    rosenguyen

    (@rosenguyen)

    Hi,

    Thank you for reporting us about that problem.

    We will consider solving that problem in our next update.

    Best regards,

    Phil

    (@magicfilou)

    @rosenguyen Ok cool πŸ™‚

    Any ETA? πŸ™‚

    Phil

    (@magicfilou)

    Hi @rosenguyen

    Any news for the next update?

    You should unflag the “resolved” mark for this post and validate your plugin for the last version of WP πŸ˜‰

    Cheers

    @magicfilou We have forwarded this problem to our plugin developers, and He will comeback to check it after finishing his current projects.

    • This reply was modified 9 months, 3 weeks ago by rosenguyen.
Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 30 total)
  • The topic ‘Reviews added but not reflected’ is closed to new replies.