Support » Plugin: ScrapeAZon » Review iframe no appearing anymore

  • Soprano

    (@soprano)


    Hey,

    Thanks for the great plugin. I started using it a few months ago, and it worked beautifully.

    For some reason in the last few weeks it stopped displaying the ratings on all the books I have in my store linking to the amazon reviews. Here’s an example: http://goo.gl/MvbKiG

    Why would it work for a while and the stop all of a sudden?

    Thank you.

    Warmly,

    Matt

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author jhanbackjr

    (@jhanbackjr)

    Hello, Soprano.

    There are several possible reasons for this. In your case, the iframe code appears to be current on the page you reference above. HOWEVER, I noticed that you have some CSS in the source that sets an iframe width to “none”. I wonder if that might be causing your issue. The iframe is there, just not being rendered because of the CSS.

    Thanks for using ScrapeAZon and let me know if I can be of further assistance!

    James

    Thanks James for your response.

    I manage to discover which plugin was adding an iframe = none reference and disabled it, but the reviews still don’t appear on the page.

    What are the other possible reasons this could be happening?

    Thank you.

    Plugin Author jhanbackjr

    (@jhanbackjr)

    Hi, Soprano.

    I had hoped that would solve the problem. I notice that you have the ScrapeAZon defer until footer enabled. Try disabling that. The JavaScript for that function might conflict with other plugins or CDN services that provide the same feature. After you’ve disabled that feature, make sure you clear ScrapeAZon caches (or WP Super Cache/W3TC if you use them).

    Let me know if I can be of further assistance.

    James

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.