WordPress.org

Forums

s2Member Framework (Member Roles, Capabilities, Membership, PayPal Members)
[resolved] Return from PayPal White Screen (7 posts)

  1. dtayl20
    Member
    Posted 12 months ago #

    Hi all

    I have an issue with S2 memeber where after payment at PayPal, the user is returned back to my site and is presented with a white screen. Usually this is means a white space in a php file somewhere... but I haven't edited anything.

    I used the S2 member utility to scan my server. I installed mcrypt but this didn't make any difference.

    I have all the necessary paypal api, tokens, IPN, PDT stuff in place... and I can't figure out if its a server issue, plugin issue, paypal issue or configuration error.

    Here is the return from paypal link

    Has anyone else had an issue like this and managed to solve it?

    I appreciate any help

    Damon

    https://wordpress.org/plugins/s2member/

  2. Cristian Lavaque
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 12 months ago #

    Well, I could load the page without a problem. I noticed that the s2Member JS/CSS file didn't load, though. http://imgur.com/jorjVDZ

    This article may help: http://www.s2member.com/kb/mod-security-random-503-403-errors/

  3. dtayl20
    Member
    Posted 12 months ago #

    Christian

    Yes you could because I managed to solve the issue. Its taken me nearly 5 days to do it.

    I am running iThemes security. One of the settings is ithemes filters long querystrings. By turning this off will allow the page to load properly.

    Hope this helps someone else

    Damon

  4. Cristian Lavaque
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 12 months ago #

    Great! Thanks for the update. I'm glad you sorted it out.

    But I did get the error just before replying to you for the CSS/JS file, so I suggest you look into that.

  5. dtayl20
    Member
    Posted 12 months ago #

    Christian

    Thanks. I removed lazy loading and them minified all the js/css.

    Seems to be working.

    But I have a new issue... I can't seem to restrict access to custom posts. Tried all and even post ID's. No luck. Maybe another plugin is messing with it??

    Damon

  6. Cristian Lavaque
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 12 months ago #

    Maybe. If you haven't yet, you could try these: http://www.s2member.com/kb/common-troubleshooting-tips/

    But I'd also make sure the restriction is done correctly. WP Admin -> s2Member -> Restrictions

    And remember that you need to set a Membership Options Page for the restrictions to become active. WP Admin -> s2Member -> General -> Membership Options Page

  7. Zanimul
    Member
    Posted 9 months ago #

    Arrrgh!! Thank you Damon! I was being stymied by the Long URL filter in iThemes security as well.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic