WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Results not saving at all

[Resolved] Results not saving at all

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author YOP

    @yourownprogrammer

    Hi,

    Please email us at yop.help{@]gmail.com with a link to your poll and provide admin data so we may take a look.

    Regards,

    YOP Team

    Plugin Author YOP

    @yourownprogrammer

    Hi Dan,

    This problem is caused by the theme you’re using. Ir can’y locate a specific JavaScript file and you get this error:

    NetworkError: 404 Not Found – http://162.243.147.194/wp-content/themes/denso2014/scripts/modernizr.custom.32418

    When your browser finds a JavaScript error then it won’t run the other scripts.

    At the moment we can only advise to use another WordPress theme.
    In the meantime we will try to find a fix for this issue.

    Best wishes,

    YOP Team

    Hey…

    I fixed that JS error and still not getting any results to save…

    This is a very time sensitive project… is there anyone I can talk to via AIM or gtalk?

    Cheers,
    Dan

    Now the issue is different. for some reason yop-poll-public.js wasn’t being included in the header file…

    so I added <script src=”<?= plugins_url(); ?>/yop-poll/js/yop-poll-public.js”></script>

    to the headers and now I’m getting another error…

    Is this plugin even setup to work with 3.8+?

    Are there other scripts that need to be installed in headers for the plugin to work? Please advise.

    Using another theme is not an option… we either need to get this issue resolved or I need to build my own functional polling plugin.

    [Error] TypeError: ‘undefined’ is not an object (evaluating ‘yop_poll_public_config.loading_image_alt’)
    yop_poll_register_vote (yop-poll-public.js, line 127)
    onclick (162.243.147.194, line 272)

    Where is this variable defined?

    window[‘yop_poll_public_config_’ + poll_id + unique_id ];

    I created my own. Thanks for your help.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] Results not saving at all’ is closed to new replies.