WordPress.org

Support

Support » Installation » Restore not working after switching hosting service

Restore not working after switching hosting service

  • sagetone

    @sagetone

    Hello, I am attempting to transfer my WordPress blogs from one hosting co. to another. I backed up from the older service, and have followed the instructions on “Restoring Your Database From Backup” here on WordPress.org. After doing so, I now have a completely blank screen, white, nada, when I try to go to my blog in my browser.

    The new hosting service is Total Internet Solutions. After adding the domain for my blog and then installing WordPress, I went into phpMyAdmin, selected the database, and then imported the backup into it. Like I said, now all I get is a blank screen whenever I try to launch my blog. I don’t get the admin login or anything.

    If you are familiar with this issue, can you point me in the right direction? I’m pulling my hair out right now… 🙂

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • sagetone

    @sagetone

    I am wondering if this is my problem… After doing the new WordPress install with my new hosting service, I have only restored the database. I have not, however, uploaded any of my files from my prior service. They are all backed up on my local machine, I’m just not sure what to upload?

    Yes you definitely will need your files. Check this link for more information:

    http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress

    sagetone

    @sagetone

    Thank you CedarPoint! I will give this a shot. I seem to remember doing this years ago, had just forgotten some of the details.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Restore not working after switching hosting service’ is closed to new replies.
Skip to toolbar