Support » Plugin: NextGEN Player Template » Responsive Mode dont run for me when i go back to the original size

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author piotr.tokarczyk

    (@piotrtokarczyk)

    That’s pretty weird. Please give me a link.

    Here

    Thxs for support

    Plugin Author piotr.tokarczyk

    (@piotrtokarczyk)

    Can’t help you now. Try to mess around with settings.

    I’ve been investigating about this problem, it occurs in Firefox and Chrome, in explorer dont happen, looks like some kind of incompatibility between some Pagelines Framework script and plugin affecting these two browsers because your web example works for me . To install the plugin ihad to create a folder called nggallery in my theme folder with gallery-player.php archive inside, i dont know if i need more archives inside. The error occurs when you make the window of the browser small and click on full size button, if you do it gradually dragging dont have this issue.

    Regards

    Plugin Author piotr.tokarczyk

    (@piotrtokarczyk)

    It has something to do with your themes css or/and html structure. At the moment i’m really busy. I don’t know when I’ll be able to investigate on this.

    Another issues i found: (i dont know if they are related with my problem)

    – Automatically always activate “Panel can upscale the image” button no matter what you put in the other boxes is always active

    – When i activate Responsive Button if you active set Width in pixels and i set the width dont run , always by default uses full width content div , only runs when Responsive Button is deactivated

    Regards

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Responsive Mode dont run for me when i go back to the original size’ is closed to new replies.