Support » Plugin: MailChimp List Subscribe Form » Required not working

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • mc_gabe

    (@mc_gabe)

    MailChimp Support Rep

    Hey there!

    Thanks for posting in here for help. I’ve taken a look at both forms. To start, I’m actually seeing the rollover appear to work on your website. Is that still an issue for you? If so, is it an issue across browsers?

    For the required field in the plugin, we’ve noticed the same behavior you’re discussing with required fields of the “phone number” type. I’ve passed that on for you to be looked at by the developers for a potential fix.

    If we can help with any other information, please let us know.

    -Gabe

    The rollover issue was resolved with this code in css

    #mc_signup_submit:hover {
    background: #1562A5;
    }

    I’m still looking for a fix for the required field for “phone number”. I hope it will be in the next update.

    Should I mark this thread as resolved, since there is nothing else it seems I can do to fix the required issue?

    Thanks for the help

    mc_gabe

    (@mc_gabe)

    MailChimp Support Rep

    Thanks for getting back to us. At this point this does appear to be a bug, so we’re treating it as such with a ticket open for correcting this behavior in a future release. There isn’t currently something to be done on the user’s end to solve the issue. We definitely appreciate your understanding while our developers work on that.

    -Gabe

    Thank You mc_gabe, I’ll wait for the next update.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Required not working’ is closed to new replies.