Support » Plugin: Better Google Analytics » Reports and Charts not working

  • Hi there,

    My Reports & Charts don’t appear to be working.. they just don’t appear at all.

    In Chrome console I get:
    Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error)
    maps.google.com/maps-api-v3/api/js/27/13/intl/en_gb/util.js:210 Google Maps API warning: NoApiKeys https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#no-api-keys
    iB.j @ maps.google.com/maps-api-v3/api/js/27/13/intl/en_gb/util.js:210

    I am also running XF and in the server error log I am getting these:
    Exception: DateTimeZone::__construct(): Unknown or bad timezone () – /home/***/public_html/wp-content/plugins/better-analytics/library/DigitalPointBetterAnalytics/Helper/Reporting/Abstract.php:846
    Generated By: Optic, Today at 8:21 AM
    Stack Trace
    #0 /home/ancommun/public_html/wp-content/plugins/better-analytics/library/DigitalPointBetterAnalytics/Helper/Reporting/Abstract.php(846): DateTimeZone->__construct(”)
    #1 /home/ancommun/public_html/wp-content/plugins/better-analytics/library/DigitalPointBetterAnalytics/ControllerAdmin/Analytics.php(64): DigitalPointBetterAnalytics_Helper_Reporting_Abstract->getChart(1, 30, ‘ga:pageviews’, ‘ga:date’)
    #2 /home/ancommun/public_html/wp-content/plugins/better-analytics/library/DigitalPointBetterAnalytics/Base/Admin.php(312): DigitalPointBetterAnalytics_ControllerAdmin_Analytics->actionCharts()
    #3 /home/ancommun/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(298): DigitalPointBetterAnalytics_Base_Admin->display_charts(”)
    #4 /home/ancommun/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(323): WP_Hook->apply_filters(”, Array)
    #5 /home/ancommun/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array)
    #6 /home/ancommun/public_html/wp-admin/admin-ajax.php(91): do_action(‘wp_ajax_better-…’)
    #7 {main}
    Request State
    array(3) {
    [“url”] => string(47) “https://animeforums.net/wp-admin/admin-ajax.php”
    [“_GET”] => array(0) {
    }
    [“_POST”] => array(5) {
    [“action”] => string(23) “better-analytics_charts”
    [“metric”] => string(12) “ga:pageviews”
    [“dimension”] => string(9) “l:ga:date”
    [“days”] => int(30)
    [“realtime”] => int(0)
    }
    }

    Any ideas on how to approach this?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author digitalpoint

    (@digitalpoint)

    What version of PHP are you using? Someone else has been seeing a similar problem that I’ve been unable to replicate on my end, but they are using a very old version of PHP (5.4.x), so trying to see if it’s something specific to outdated versions of PHP or something.

    Info on the similar thread is here: https://wordpress.org/support/topic/fatal-error-upon-plugin-update/

    I am on PHP 7.0.18

    These are my date values from phpinfo:

    date/time support
    enabled

    “Olson” Timezone Database Version
    2016.10

    Timezone Database
    external

    Default timezone
    UTC

    directives: both local and master values the same
    date.default_latitude
    31.7667

    date.default_longitude
    35.2333

    date.sunrise_zenith
    90.583333

    date.sunset_zenith
    90.583333

    date.timezone
    UTC

    Also my time zone in WordPress is set to:
    UTC+0

    Date format:
    May 17, 2017 (F j, Y)

    Time format:
    1:35am (g:i a)

    • This reply was modified 3 years, 1 month ago by Optic.

    Hi there,

    I did notice the new 1.2.3 version and updated to it, but unfortunately still have this issue. 🙁

    Server log error appears to be the same as per my first post.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Reports and Charts not working’ is closed to new replies.