• Üdv,

  Olyan problémám lenne, hogy a fizetés után a rendelés nem “Teljesített”-re kerül, hanem “Feldolgozás alatti”-nak van megjelölve.

  Ez direkt van így, van nálam van a hiba?

  Ez számomra azért probléma, mert subscription pluginem is van és így a fizetés után a vásárló nem fér hozzá azonnal a tartalomhoz. A bankkártyás fizetési opciónak pedig nálunk pont ez lenne az előnye.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
 • Plugin Author szelpe

  (@szelpe)

  Szia dtommy79,

  Ez a WooCommerce alapvető működése. Ha a terméked virtuális és letölthető egyben, akkor a megrendelés egyből “Teljesítettre” kerül, különben “Feldolgozás alatt”.

  Thread Starter dtommy79

  (@dtommy79)

  Ez nem teljesen igaz, mert párhuzamosan használok egy K&H-s bankkártyás fizetés plugint is és az azon keresztül fizetett rendelések a visszatérés után teljesítettek lesznek automatikusan.

  Plugin Author szelpe

  (@szelpe)

  Akkor a K&H-s plugin hibásan működik, itt van a hivatalos dokumentáció: https://docs.woocommerce.com/document/payment-gateway-api/
  “Order status best practice” bekezdésben leírtaknak megfelelően készítettem el a plugint.

  A beépített Paypal fizetés is így működik.

  Emiatt működik így a WooCommerce: a teljesített állapot azt jelenti, hogy a megrendelő már megkapta a terméket. Ez letölthető termékek esetében igaz is, hiszen vásárlás után egyből megkapja emailben a linket. Minden más termék esetében még teendő van: el kell juttatni a terméket a vásárlónak (pl. postára kell adni), ennek megfelelően a rendelés még nem kerülhet teljesített állapotba, még feldolgozás alatt van.

  Itt egy plugin, amivel elérheted a kért működést: https://wordpress.org/plugins/woocommerce-autocomplete-order/

  Thread Starter dtommy79

  (@dtommy79)

  Annyival kiegészíteném az előző hozzászólásomat, hogy a K&H-s plugin nem alapból működik így, hanem van benne egy olyan opció, amelyben ki lehet választani, hogy sikeres fizetés esetén milyen állapotba rakja a rendelést. Szerintem a te pluginedbe is jó lenne egy ilyen funkció.

  Az oldalamon nem letölthető terméket lehet vásárolni, hanem tartalomhoz hozzáférést. A bankkártyás fizetésnek nálam pont az a lényege, hogy ha ezt a fizetési módot választja akkor fizetés után azonnal hozzáfér a tartalomhoz és nem kell pl napokat várnia a rendelés jóváhagyására mint például csekkes fizetés esetén,

  Plugin Author szelpe

  (@szelpe)

  Köszi az ötletet, megfontoljuk. Ez a plugin megoldotta a problémádat? Itt egy plugin, amivel elérheted a kért működést: https://wordpress.org/plugins/woocommerce-autocomplete-order/

  Thread Starter dtommy79

  (@dtommy79)

  Ha jól látom ez az összes fizetési módnál beállítja az autocomplete-et, igaz? Nálam van közvetlen átutalás és csekkes fizetés is, amelyeknél viszont nem kellene az autocomplete.

  A célom az lenne, hogy megszabadulni a K&H-s plugintól és csak a bariont használni bankkártyás fizetésre, de addig nem tudom ezt megtenni amíg a fenti funkciót nem kezeli.

  Plugin Author szelpe

  (@szelpe)

  Az autocomplete orders pluginnak 3 módja van, neked a “Paid virtual products” beállításra lesz szükséged, ebben az esetben az átutalásos és csekkes fizetéseket nem állítja teljesítettre. Azon fizetési módok esetén a vásárlás után “Fizetésre vár” állapotba kerül a rendelés, ahogy eddig is.

  Egyébként értem a problémát, gondolkodom azon, hogy az “Autocomplete orders” plugin funkcionalitását átmásoljam a Barion pluginba.

  Thread Starter dtommy79

  (@dtommy79)

  Rendben. Köszi a választ és köszönöm, ha esetleg ez a funkció bekerülne a pluginba.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
 • The topic ‘Rendelés nincs teljesítve fizetés után’ is closed to new replies.