Support » Plugin: WPeMatico RSS Feed Fetcher » Remove featured image from content broken.

  • Resolved treepi

    (@treepi)


    https://i.ibb.co/WH3Qcvd/Capture.png

    I’m getting a img src “unknown” problem. I originally had the featured images working. However it was posting the image in the content as well, making it appear twice in a post. Now that I have “removed featured image from content” checked, I get no image at all.

    Any solution to this?

    I’ve tried storing images locally, and using the custom upload option too. But, this yields no images at all. Both with the remove from content on and off.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Contributor manuelge

    (@khaztiel)

    Hi @treepi,

    You may have activated the option “Use srcset attribute instead of src of tag”, if so this could be the problem.

    When using that option WPeMatico looks for the image URL in the srcset attribute, if the tag doesn’t include that attribute it could cause this type of conflict.

    So if you activated it, try deactivating it and do a couple tests.

    For the featured image duplicated in the content you have activated the correct option to remove it.

    Regards,
    Manuel

    Thread Starter treepi

    (@treepi)

    @khaztiel
    Here are my current settings.
    https://imgur.com/a/kNYsPQR

    Here is the output that I’m getting. It’s showing the featured image normally. But, it’s also posting another copy of the featured image.
    https://imgur.com/a/hFLlAw3

    If I check “remove featured image from content” then I get no images at all.

    Thread Starter treepi

    (@treepi)

    I’ve gotten it fixed. One more question, is there any way to implement certain HTML elements? Specifically the headings?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Remove featured image from content broken.’ is closed to new replies.