Support » Theme: Marjoram » Remove … and replace with “Continue Reading”

  • Resolved moha9538

    (@moha9538)



    Hello,

    I was trying to remove the “…” from my posts and replace with “Read more” or “Continue Reading,” however, I do not know how to change that in this theme.

    Reading online, I saw that I must go and change things on content.php, however, that approach does not seem to help me. Please advise.

    Thanks in advance.
    Pranav

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Theme Author bloggingthemes

    (@bloggingthemes)

    Hi Pranav,

    If you go to the Customizer > Theme Options >> then look for the Excerpts setting, is this checked or unchecked? Try checking the box and click Save & Publish at the top.

    The theme should be displaying a Continue Reading link at the end, or you are not using excerpts, it should be a Read More link…

    I have the “Use Excerpt” box checked and still see “…”. Can you please check the website and try to go one one of the category tabs like “Research”

    Thanks 🙂

    Theme Author bloggingthemes

    (@bloggingthemes)

    I just looked at the source code for your website. Almost every line has this:

    <p style=”text-align: left;”><span class=”text_exposed_show”> </span>…</p>

    The “text_exposed_show” container having that class shows the … so this is part of your content. Are you using any kind of plugin that might be doing this or did you copy the post content from another source that might have had this?

    An example is your post #3 percentage for Change post, I see part of the source code having this:

    <p style="text-align: left;">
    </p><p style="text-align: left;">
    </p><p style="text-align: left;">
    </p><p style="text-align: left;"><span class="text_exposed_show"> </span>&hellip;</p>

    Nested empty paragraphs with the last one having the text_exposed_show and the hellip (which is the three dots).

    It was because of a plugin. Awesome jobs. Thanks a lot!

    THanks!

    Theme Author bloggingthemes

    (@bloggingthemes)

    Good to hear it was solved 🙂
    If you don’t mind me asking, which plugin was it?

    I had two plugins for Excerpt – Advanced Except and Easy Custom Auto Excerpt. I deactivated both and then activated only one of them to make sure everything works. I think it is working the way I want it to work now.

    Thanks 🙂

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.