Support » Plugin: Jetpack by WordPress.com » Related post now showing

  • Resolved obi_wankenobi

    (@obi_wankenobi)


    Hi,

    I am using the Tribune WordPress theme. All of a sudden, I have noticed yesterday that there are no Related posts under the opened news posts (where they were actually visible before).

    I have checked if the plugin is successfully linked to WordPress.com – it is, infinite scroll works, everything seems to be OK.

    I have chosen the option “Re-index posts” 20 hours ago to see if they will appear. It is currently at 81% and no Related posts are appearing.

    Could you please help me fix this?

    Thanks in advance for your help!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Here is the debug report if it could be of any help:

    Debug Info

    jQuery version: 1.12.4
    CLIENT_ID: 114963246
    BLOG_TOKEN: xxx
    MASTER_USER: 1
    CERT: 0
    TIME_DIFF: -3525
    VERSION: 4.1.1:1467998447
    OLD_VERSION: 4.0.4:1466860305
    PUBLIC: 1
    USER_ID: 1
    USER_TOKEN: xxx
    PHP_VERSION: 5.6.25
    WORDPRESS_VERSION: 4.5.4
    JETPACK__VERSION: 4.1.1
    SERVER_PORT: 80
    PROTECT_TRUSTED_HEADER: {“trusted_header”:”HTTP_X_FORWARDED_FOR”,”segments”:1,”reverse”:false}

    TEST RESULTS:

    HTTP: PASS
    HTTPS: PASS
    IDENTITY_CRISIS: PASS
    SELF: PASS

    RAW TEST RESULTS:

    HTTP
    Array
    (
    [headers] => Array
    (
    [server] => nginx
    [date] => Sat, 01 Oct 2016 11:44:44 GMT
    [content-type] => text/plain;charset=utf-8
    [connection] => close
    [vary] => Array
    (
    [0] => Accept-Encoding
    [1] => Cookie
    )

    [expires] => Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT
    [cache-control] => no-cache, must-revalidate, max-age=60
    [x-hacker] => Jetpack Test
    [content-encoding] => gzip
    [x-ac] => 3.ams _dfw
    )

    [body] => OK
    [response] => Array
    (
    [code] => 200
    [message] => OK
    )

    [cookies] => Array
    (
    )

    [filename] =>
    )

    HTTPS
    Array
    (
    [headers] => Array
    (
    [server] => nginx
    [date] => Sat, 01 Oct 2016 11:44:44 GMT
    [content-type] => text/plain;charset=utf-8
    [connection] => close
    [vary] => Array
    (
    [0] => Accept-Encoding
    [1] => Cookie
    )

    [expires] => Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT
    [cache-control] => no-cache, must-revalidate, max-age=60
    [x-hacker] => Jetpack Test
    [content-encoding] => gzip
    [x-ac] => 3.ams _dfw
    [strict-transport-security] => max-age=15552000
    )

    [body] => OK
    [response] => Array
    (
    [code] => 200
    [message] => OK
    )

    [cookies] => Array
    (
    )

    [filename] =>
    )

    IDENTITY_CRISIS
    PASS

    SELF
    Array
    (
    [headers] => Array
    (
    [server] => nginx
    [date] => Sat, 01 Oct 2016 11:44:53 GMT
    [content-type] => text/plain;charset=utf-8
    [connection] => close
    [vary] => Accept-Encoding
    [expires] => Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT
    [cache-control] => no-cache, must-revalidate, max-age=60
    [x-hacker] => Jetpack Test
    [content-encoding] => gzip
    [x-ac] => 3.ams _dfw
    [strict-transport-security] => max-age=15552000
    )

    [body] => OK: SITE TEST PASSED
    [response] => Array
    (
    [code] => 200
    [message] => OK
    )

    [cookies] => Array
    (
    )

    [filename] =>
    )

    I have found the solution for the issue – it was a missconfiguration of the NGINX server.

    You can close the topic 🙂

    We’re on NGINX as well and experiencing problems with related items not showing up. Can you tell us what was wrong? Maybe this will help us out as well.

    Thanks in advance, Yuri

    hi,

    please refer to this link – it has solved the issue for us:

    How I Solved Related Posts not Showing when Running WordPress, JetPack, and Nginx

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Related post now showing’ is closed to new replies.