Support » Plugin: GD Rating System » Rejting po kategorijama

 • Zdravo Milane,
  nisam uspeo da nađem opciju da se u widgetu prikazuju rezultati po kategorijama, da li uopšte postoji takav filter?
  Ili ako su u pitanju rezultati ocenjivanja komentara, da li se može prikazati rezultat za određeni vremenski period?

  • This topic was modified 2 years, 2 months ago by  rentijer.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • Plugin Author Milan Petrovic

  (@gdragon)

  Cao,

  Mogu da se filtriraju po zadatoj kategoriji i/ili zadatom autoru posta u widgetu Pro verzije. Ne znam tacno sta mislis pod ‘prikazivanju po kategorijama’, ako mozes objasni detaljnije.

  Sto se time vremena, nema filtera trenutno koji limitiraju resuzlate na odredjeni period, ali je to na spisku za buduce verzije.

  Pozdrav,
  Milan

  Mislio sam na to da su mi svi proizvodi prikazani po člancima (1 proizvod 1 članak) , svaki članak (proizvod) pripada određenoj kategoriji proizvoda, kada prikazujem rezultate ocenjivanja proizvoda ne postoji filter kojim bih u widgetu prikazivao rezultate ocenivanja proizvoda po određenoj kategoriji proizvoda. Klikneš na drop meni i on ti izbaci da izabereš da prikaže rezultate po nekoj kategoriji.To sam video u jednom dodatku kod nekog drugog ali sam zaboravio u kojem, pregledao sam ih dosta ko će popamtiti sve.
  Kada prikazujem rezultate ocenjivanja komentara ne postoji opcija da prikaže u jednom periodu, recimo da prikaže najpopularnije komentare u protekla tri meseca, ili bilo koji vremenski period.
  Ako moj sajt krene sa mrtve tačke svakako mislim da uzmem pro verziju ali očekujem u paketu malo detaljnije objašnjenje na srpskom.
  Zamalo da zaboravim, video sam onaj tutorijal sa Shortcake, instalirao dodatak i probao da na jednu stranu ubacim 10 stavki za ocenjivanje kvaliteta i na istoj strani prikaz rezultata, iako sam ograničio na samo jedno ocenjivanje omogućava ocenjivanje jedne stavke više puta a uopšte ne prikazuje rezultate ocenjivanja kao u tutorijalu. Prikazuje prazna polja.
  Pozdrav

  • This reply was modified 2 years, 2 months ago by  rentijer.
  Plugin Author Milan Petrovic

  (@gdragon)

  Cao,

  Prvo, sva uputstva i objasnjenja su iskljucivo na engleskom, nece biti uputstava na drugim jezicima, i oficijalni forum je iskljucivo na engleskom.

  Widget kakav opisujes nije trenutno u planu. Pro verzija ima dodatne opcije u widgetu za listu ratinga gde mozes da uneses term_id za bilo koju taxonomiju (moze i category_id), i widget filtrira po tim term_id’s.

  U planu je dodati filtriranje bilo kog tipa ratinga po vremenskom periodu. Kako sad stavri stoje bice to verzija 2.2 ili 2.3.

  Sto se vise rejtinga na strani tice, ako nisu podeseni ispravno (tip i ID), nece raditi kako treba. Ne znam kako izgledaju shortcode-ovi koje si generisao, ali na bazi opisa, svako rejting blok je bio isti (tip i ID) ili je bio na auto pa je svaki vezan za trenutni post. Procitaj detaljnije o specificiranju podataka za funkcije i shortcode-ove u knowledge base.

  Milan

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • The topic ‘Rejting po kategorijama’ is closed to new replies.