Support » Plugin: Photonic Gallery & Lightbox for Flickr, SmugMug, Google Photos & Others » reinstall of plugin and empty gallery

  • Resolved tokyoprogressive5

    (@tokyoprogressive5)


    Hi and thank you for your help a month ago.

    I had to change my host and I forgot to keep my backup, so I am reconfiguring. I made two tests so far.

    the first one shows no photos.

    the second one does show photos.

    But the settings look similar.

    Can you help me understand what i am doing wrong?

    i am using blocks.

    FIRST ONE: https://www.paularenson.org/1950s-and-60s-family/ (no photos)

    type: smugmug
    view: album
    album: xcQpPz
    nick_name: paularenson
    columns: auto
    layout: square
    sort_method: DateUploaded
    title_position: below
    The following is the corresponding shortcode for this block. If for some reason you are unable to create a Photonic block you can paste this into a Shortcode block:
    
    [gallery type='smugmug' view='album' album='xcQpPz' nick_name='paularenson' columns='auto' layout='square' sort_method='DateUploaded' title_position='below']

    SECOND ONE: https://www.paularenson.org/2017-vietnam1/

    type: smugmug
    view: album
    album: SZfKh5
    nick_name: paularenson
    columns: auto
    media: photos
    layout: square
    The following is the corresponding shortcode for this block. If for some reason you are unable to create a Photonic block you can paste this into a Shortcode block:
    
    [gallery type='smugmug' view='album' album='SZfKh5' nick_name='paularenson' columns='auto' media='photos' layout='square']

    Thank you!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.