Support » Plugin: Barion Payment Gateway for WooCommerce » Refund nem működik

 • Resolved nattila

  (@nattila)


  Hello!

  A plugin leírásában szerepel, hogy a visszatérítéseket is kezeli. Hiába állítom a rendelés állapotot- “refunded”-ra, nem látom a barion tárcámban, hogy a visszatérítés megtörtént volna. Félreértek valamit? Van esetleg valamilyen hook, amivel ezt be tudom állítani?

  Köszi

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
 • Plugin Author szelpe

  (@szelpe)

  Hi,

  Itt a leírás arra, hogyan működik a Refund WooCommerce-ben: https://docs.woocommerce.com/document/woocommerce-refunds/#section-4

  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Köszi a gyors választ! Nem ismertem ezt a funkciót.
  Mi az oka annak, hogy on-hold státuszba kerül ilyenkor a rendelés? Az order note azt írja, hogy “A rendelés állapota a beállításoknak megfelelően frissítve lett. Rendelés állapota Visszatérítve volt, majd Függőben lett.”
  Milyen beállításról van itt szó?
  Ha a fizetés valamilyen módon megismételhető lenne, akkor érteném ezt a státusz, de most nekem logikusabbnak tűnne ha a folyamat végeredménye a “refunded” státusz lenne.

  Plugin Author szelpe

  (@szelpe)

  A Barion beállításoknál azt adtad meg, hogy Függőbe kerüljenek a rendelések?

  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Szia!

  Elnézést a kései válasz miatt.
  Látom, hogy van egy “Rendelés állapota a fizetés után” beállítás mező, ami nálam “automatikus” értékre van állítva. Egyelőre nem állítottam át, de gyanítom ez a normál fizetésre, és visszafizetésre is hatással van. Ha itt megadnám, hogy “refunded”, ami egyébként nem is elérhető (egyéb egyedi rendelés státuszok sem), akkor félek normál fizetés után is erre a státuszra állna át a rendelés státusza. Szóval nekem úgy tünik, hogy ezzel a beállítási lehetőséggel nem tudom a a rendelés státuszát megadni visszafizetés során.
  Talán a legegyszerűbb egy hook beillesztése lenne, nem? Így bele lehetne nyúlni a visszafizetés utáni állapotba a nélkül, hogy az admin felületet módosítanod kelljen.

  • This reply was modified 1 year, 11 months ago by nattila.
  Plugin Author szelpe

  (@szelpe)

  Szia,

  Akkor nálad valamilyen egyedi megoldás lehet (egy másik plugin, vagy egyedi kód), mert a Barion plugin nem állítja át a rendelés állapotát, ha a beállításoknál “automatikus” érték van megadva. On-hold csak akkor lehet, ha a beállításoknál meg van adva, hogy a rendelés állapota legyen “Függőben” a sikeres fizetés után.

  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Ok, köszi elképzelhető. Tesztelem ismét, és átnézem, hogy mi okozhatja ezt.
  Köszi a támogatást!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
 • The topic ‘Refund nem működik’ is closed to new replies.