WordPress.org

Support

Support » Installation » Redirect loop and other problems

Redirect loop and other problems

  • I run several blogs, all running happily on WP 2.6.3.
    I updated one of them (default theme) to 2.8.2 in one go, after disabling the plugins of course.
    This lead me into severe problems.
    Accessing the index page runs intyo a redirect loo – similar to tjhe one mentioned in http://wordpress.org/support/topic/288845, but now on index.php.
    Login is no problem, but at times, the admin dashboard doesn’t show up; pages below may be empty (nothing between <head> and </head>, not between <body> and </body> (these tags show up). No error whatsoever; restarting the admin pages solves the issue, it seams.

    When I revert to 2.6.3, all is well.

    So the problem could well be within WP…

    Anyone an idea to solve this?
    I’m not a PHP expert but able to do some investigation and programming, when I know where to look…

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Have you tried:

    – deactivating all plugins again to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the default theme to rule out any theme-related problems.

    Plugin disabled before update, and after: no difference.
    Changed theme (default –> anonther, than back to default): No difference

    Current state is default theme, no plugins enabled. Still redirection loop…

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Try resetting your custom permalinks back to the default setting.

    This blog is VERY basic, I didn’t add any…
    But I’ll give it a try (if I can get into the admin panel)

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Try resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    No change.
    The PHP code keeps returning:

    ‘Status: 301’
    ‘X-Powered-By: PHP/5.2.6’
    ‘X-Pingback: http://server.my.domain/blog/xmlrpc.php
    ‘Content-Type: text/html; charset=UTF-8’
    ‘Location: http://server.my.domain/blog/
    ‘Script-control: X-stream-mode’

    and a new request is made – until the browser (or server) gives up.

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Delete the .htaccess file on the WP install folder. Do you have any other .htaccess files higher up in this domain?

    I don’t have any. The one I found was in /wordpree/WP-CONTENT/THEMES/wordpreciousss/theme-base/ (don’t bother on case, it’s no issue on my system). Removing it makes no difference.

    As stated before, reversing to 2.6.3 solves the problem. The problem mmust be within WP, sine that contuinues to return status 301, where 2.6.3 ends with status 200.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Redirect loop and other problems’ is closed to new replies.
Skip to toolbar