WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » BadgeOS Community Add-on » [Resolved] Redirect issues

[Resolved] Redirect issues

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • If you’re running the latest available release, you’ll have the code fixes that fixed the issues referenced. Should be the latest of both the community addon and the core plugin.

    If I recall right, the issue in the linked places wasn’t an “always going to MS main site” bug but a “wasn’t properly restoring the previous blog” bug and was messing with the menu system in the admin among other things.

    Not sure offhand what may be going on with your case. Exactly what is happening when you have the “Show achievements earned across all sites on the network” enabled? Could you go into greater detail with that?

    Hey Michael,

    I have the latest versions of both BadgeOS and the community add-on installed. I double checked and said code fix is included.

    When I enable “Show achievements earned across all sites on the network”, I can no longer access the main network site (ID 1). When I try to open “mysite.com”, I get redirected to “subsite9.mysite.com”, which is the network site with the highest ID. When I try to open “mysite.com/somepage”, I get redirected to “subsite9.mysite.com/somepage”. I can access “mysite.com/wp-admin”, though.

    What other plugins do you have installed? I’m struggling to recreate this.

    Any updates with this one?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Redirect issues’ is closed to new replies.
Skip to toolbar