Support » Plugin: Fast Secure Contact Form » reCAPTCHA doesn’t appear & submission error for not completing

  • I may have a unique situation where reCAPTCHA V2 is used in 2 different form plugins. My website has one form that submits directly to Salesforce (Web-to-Lead). A specific forms plugin is being used for that (Brilliant forms), and the use of reCAPTCHA is activated. That function works on that page.

    There are 3 other pages which do not send information via W2L to Saleforce, and instead send emails to us. I am using FS Contact Form for those. Recently, I chose to activate the reCAPTCHA V2 function that is selected from the Security page for those 3 forms. The Site + Secret keys are being reused (I entered the same keys in that were used for the W2L form). The forms do not show any “I am not a robot” boxes. When submitting, and error appears requesting the completion of the reCAPTCHA. For now, I have turned this function off and rely on Akismet for the FS Contact forms. So far, so good.

    For the page that includes the W2L form, I can see where the Google API is added just before the body close tag. On the 3 other pages with the FS Contact form, I do not see any Google API (after turning off the function in the form). So it doesn’t “seem” like the use of reCAPTCHA for the W2L changed everything on the site. Is there some other reason why I have this problem?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • It looks like you might have a plugin conflict. Have you tried disabling the other form plugin and only using this one with reCAPTCHA to see if it works?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘reCAPTCHA doesn’t appear & submission error for not completing’ is closed to new replies.