Support » Plugin: Simple Responsive Slider » Really wanted it to work

  • deeholzman

    (@deeholzman)


    This appears to be a great simple plugin, but I tried to install on local server, and received the error:

    The plugin generated 213 characters of unexpected output during activation. If you notice “headers already sent” messages, problems with syndication feeds or other issues, try deactivating or removing this plugin.

    Still hoping it would work, I tried to drag the ‘simple responsive slider’ into a home-featured widget area and received the PHP error warning:

    Notice: Undefined index: title in C:\Users\User Name\sites\Site Name\wp-content\plugins\simple-responsive-slider\classes\widget.php on line 91

    Still hoping it would be usable, I uploaded an image and tried to crop it, and the crop feature would not work at all, and the slide image was completely distorted on the front end.

    Still hoping that perhaps it was a local server issue, I installed the plugin on a remote server for the same site, and it seemed to activate without any issues, but when I attempted to upload and crop an image, I was automatically logged out, couldn’t log back in to admin area, and the site actually crashed temporarily. After the site was running again, every time I tried to work with the plugin settings, I was redirected to the WP login page:

    http://sitename.com/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fdomainname.com%2Fnew%2Fwp-admin%2Fthemes.php%3Fpage%3Dsimple-responsive-slider%26tab%3Dsimpleresponsiveslider_crop&reauth=1

    LOTS of wasted time – what a bummer as this appears to be a very handy, simple plugin that would have been great if I could get it to work.

    I also tried putting this call to the slider directly on my page template:

    if ( function_exists( 'show_simpleresponsiveslider' ) ) show_simpleresponsiveslider();

    And using the shortcode:

    [simpleresponsiveslider]

    To no avail. Maybe it’s the wordpress version, or the genesis framework that I’m using – whatever, I just could not get this plugin to work.

  • The topic ‘Really wanted it to work’ is closed to new replies.