WordPress.org

Forums

Read More tag doesn't appear to work in Rubric theme (5 posts)

  1. Hannah070
    Member
    Posted 4 years ago #

    The more quicktag is available in Rubric and inserts into my post publisher when I click it. But when the post is published, it publishes the full text, rather than the first few paras followed by a link I could click through.

    I'm not 100% which version of WordPress I'm using... I've just tried to check but it's been month since I wrote anything and I'm not even sure where to find that out anymore. I know isn't the newest one. Helpful.

    I tried adding some code suggested on the forums for a similar problem in a different theme (as that was all I could find) to the stylesheet and pre-viewed it but it screwed up the header so I was obviously doing something wrong. It also said I had to pay for an upgrade in order to simply edit the stylesheet. This seems like rather a lot of effort for something that I would have thought should have been fairly easy to change?

    Any suggestions?

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    It also said I had to pay for an upgrade in order to simply edit the stylesheet.

    Is this for a self-hosted WordPress site or a wordpress.com site?

  3. Hannah070
    Member
    Posted 4 years ago #

    WordPress.com

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Sorry but this forum is for self-hosted WordPress sites. Try asking your question on http://en.forums.wordpress.com/

  5. Hannah070
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ah, sorry. Didn't realise. Used to have a self-hosted one.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic