WordPress.org

Forums

"Read More" Button Redirects to the homepage and Connection Error (4 posts)

  1. MkenyaUjerumani
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've been running my site on wordpress for a couple of years now with no problems until after some updates (can't remember which exactly), after which:

    1. When I click on the "Read More" button or the article headline on the homepage, instead of opening the article page, it simply refreshes the homepage.

    2. When I'm logged into the admin page, the site becomes really slow and I keep getting the "connection error":

    "Connection lost. Saving has been disabled until you’re reconnected. We’re backing up this post in your browser, just in case."

    When I use a different browser, it works with no problem for a few minutes and then the problem begins on the new browser.

    In the beginning, the connection error would occur once or twice a day, but in the last couple of weeks, it shows up several times a minute.

    The website I'm working on is: http://mkenyaujerumani.de/

  2. The Grey Parrots
    Member
    Posted 1 year ago #

    As I can see, your site Read More linked to the home page itself.

    Kindly check your theme files for the issue.

  3. MkenyaUjerumani
    Member
    Posted 1 year ago #

    The "Read more" button and the article heading have been working. I'm not sure what might have changed the link. Would you know how I can change that back to the correct setting?

  4. The Grey Parrots
    Member
    Posted 1 year ago #

    Both read more and article heading linked to your home page itself

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic