Support » Plugin: cbVegas » re: New sliders not appearing in the list

  • Resolved anartfulscience

    (@anartfulscience)


    Hi Demis,

    I’ve created several sliders but only the very first one is being displayed in the drop down list on the page or post.

    Can these be added via a shortcode? Or could it be fixed?

    Many thanks, Stephen

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • Plugin Author Demis Patti

    (@demispatti)

    Hi Stephen,

    Thanks for the feedback. I’ll look into it this week and get back to you by this weekend,
    with maybe a question or two. Thanks for your patience.
    Regards, Demis

    Thanks Demis, much appreciated.
    I’m using it on a new site that you can use as an example if you like too.

    Cheers, Stephen

    Hi Demis,

    Apologies to chase but I’ve a site that needs to go live at the end of the week.

    Do you think you’ll get change to fix the plugin?

    Thanks, Stephen

    Plugin Author Demis Patti

    (@demispatti)

    Hello Stephen

    I’m in the middle of rewriting essential parts of the plugin.
    You can expect a fresh and fully functional version by monday.

    Cheers, Demis

    Plugin Author Demis Patti

    (@demispatti)

    btw YOU may want to email me, I could send you a version that is fixed regarding the problem. Since it is not fully finished and tested yet, I do not intend to release it before monday.

    In my usage tests it works well so far. If you’re interested, email me:: demis att demispatti.ch.

    Regards, Demis

    Plugin Author Demis Patti

    (@demispatti)

    Hello Stephen

    Update:

    I resolved the bug, and a new version will be available within the next 24 hours, so you should not get slowed down by too much, hopefully πŸ™‚
    Furthermore, I will post a small guide to get the “missing” slideshow(s) become available again on the edit screens.

    Thanks for your patience.

    Regards,

    Demis

    Plugin Author Demis Patti

    (@demispatti)

    Hi Stephen

    To make “invisible” slideshows on edit screens visible again, you do the following:

    Open the slideshow by clicking on it’s tab. Then scroll down the bottom of the page, and duplicate the slideshow. You will be redirected to the newly created slideshow.
    Return to the one that is not recognized on the edit screens, and delete it. Lastly, you may want to rename the newly created slideshow and use it. That’s it. You can now use it on all posts and pages “again”.

    Regards,

    Demis

    Thanks Demis,

    Great to hear you’ve fixed the bugs πŸ™‚

    Feel free to send a version to Stephen at anartfulscience.com

    Monday would be great as I’m meeting the client on Tuesday so the timings works perfectly.

    Will also send you a link when the site goes live πŸ™‚

    All the best, Stephen

    Hi Demis,

    Not sure if your still working on the updated version but I’ve updated to version 0.3.2.

    Tested with Safari, Firefox and Chrome.

    I’ve duplicate the old slideshows, renamed and these now show in the list. The only thing is on Safari the images aren’t showing. Looking at the code it is cycling through the slides ok but they just aren’t visible.

    When I downgraded the plugin they displayed ok again.

    Cheers, Stephen

    Hi Demis,

    In the console it errors;
    [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (false, line 0)

    overlays/false

    [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (vegas.min.css.map, line 0)

    vegas.min.css.map

    Plugin Author Demis Patti

    (@demispatti)

    Hello Stephen

    This could be because I updated the Vegas library, too. I’ll try to reproduce that error. Maybe there are some incompatibilities I had not noticed.
    I’ll look into the Safari-related issue, too.

    Thanks for your feedback, Stephen. I reply to you as soon as possible.

    Regards, Demis

    Plugin Author Demis Patti

    (@demispatti)

    Hello Stephen

    I simply had no time till now. I want you to know that I started optimizing.
    There should be a working version available within a few days.
    I thank you for your patience.

    Regards,

    Demis

    Thanks Demis!

    Plugin Author Demis Patti

    (@demispatti)

    Hello Stephen

    I updated the plugin and I could address the problems you reported.
    A few more improvements are scheduled as well as a few more options.

    Please let me know how the plugin works for you.

    Regards,

    Demis

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘re: New sliders not appearing in the list’ is closed to new replies.