Support » Plugin: Site Kit by Google » Re-fetch my account

  • Resolved rotello

    (@rotello)


    I ve installed GSK on 5 websites and they all went smoothly.
    All but one, the most important since i need

    when i try to connect Analytics:

    Looks like you don’t have an Analytics account yet. Once you create it, click on “Re-fetch my account” and Site Kit will locate it.
    Analytics are there of coz, and a wordpress installation in a subfolder (https://www.cocooa.com/academy ) reckognize the analytics UI

    I disabled ALL plugin but i still get the error,
    i unistalled and reinstallled, disconnected and reconnect to no avail

    i ve version 1.1.1

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support Renee Johnson

    (@reneesoffice)

    @rotello thanks for the topic! Let’s see if we can recreate what you’re experiencing in order to investigate further. Could you confirm the WordPress Address (URL) and Site Address (URL) under Settings > General from the WordPress dashboard? Thanks!

    hello @reneesoffice !
    Thanks for the reply and sorry for my late answer:
    I confirm that both of them are
    https://www.cocooa.com
    https://www.cocooa.com

    Plugin Support Renee Johnson

    (@reneesoffice)

    @rotello thanks for the confirmation. A few checks just to be certain:

    1) are you using a Google account that has administrative access to Analytics and the property https://www.cocooa.com (without the subfolder)?

    2) I see you’re using an another plugin to insert the Analytics snippet. Could you tell me which one that is?

    Thank you!

    Plugin Support Renee Johnson

    (@reneesoffice)

    @rotello I’m just checking in on your topic. From the source code of your site, it appears you are using the IntellyWP Tracking Code Manager plugin to insert your Analytics snippet?

    Site Kit should be able to detect it. Could you try to reset the Analytics connection (disconnect and reconnecting it) and let me know if the issue persists?

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    @rotello As we didn’t get a response I will mark this support topic as resolved. If the issue you were encountering remains after attempting Analytics setup once more with the latest version of Site Kit feel free to reopen and we would be happy to assist.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Re-fetch my account’ is closed to new replies.