Support » Plugin: kk Star Ratings » Ratings not shown on Home and Archives

  • Resolved lachralle

    (@lachralle)


    This was a problem when upgrading to 5.0, then was fixed and clarified how to enable it in settings. However after one of the latest releases it failed again.

    How to reproduce:
    – Environment: KK Star Ratings 5.2.6, WordPress 5.9
    – In KK Star Ratings settings enable Home, Archives and Posts

    Expected:
    Ratings to be shown on the selected pages.

    Current:
    Ratings are shown in Posts but not in Archives or on the Home page.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Kamal Khan

    (@bhittani)

    Does it work for 5.2.5? Try downgrading and let me know.

    Thread Starter lachralle

    (@lachralle)

    5.2.4 is the last version that works.

    Plugin Author Kamal Khan

    (@bhittani)

    This should be fixed in 5.2.7

    Thread Starter lachralle

    (@lachralle)

    5.2.7 did not fix this, 5.2.4 still works.

    In addition I got errors reported for my external cron and the website went into maintenance and/or error mode (I restored the whole web space several times while testing). This might or might not be related to auto-updating kk Star Ratings to 5.2.7 since nothing else changed. Therefore I disabled auto-updating for that plugin for now and stay an 5.2.4. Manual update to 5.2.7 made it possible to test it and I’ll test new versions aswell.

    Plugin Author Kamal Khan

    (@bhittani)

    Thanks. I will take a look at this once again.

    Plugin Author Kamal Khan

    (@bhittani)

    I am not able to reproduce this bug as it is working correctly for me.

    Any way I can test on your website?

    Plugin Author Kamal Khan

    (@bhittani)

    Do you have errors in the console when on Home or Archives? I rewrote the javascript code to avoid using jQuery and maybe that is causing issues in archives. I can only tell if you activate 5.2.7 and send me a link so I can check the console and debug the issue.

    For me, it is working fine in Home and Archives.

    Plugin Author Kamal Khan

    (@bhittani)

    Fixed in 5.2.8. The issue was with elementor and the_content filter priority.

    Thread Starter lachralle

    (@lachralle)

    Confirmed fixed in 5.2.8, thank you! 🙂

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.